Bestelwijze van Tegeltjes.eu


Van plan om een mooi tegeltje te laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw eigen tekst, foto of bedrijfslogo? Dat kan! Op elk tegeltje kunnen wij foto's, teksten en logo's bedrukken in elk gewenste kleur en grootte. Bekijk hieronder meer informatie over het bedrukken van prachtige tegeltjes.


Het bedrukken van tegeltjes, enkele mogelijkheden tijdens het bestellen:


-Uw tekst op een tegeltje: Indien u ervoor gekozen heeft om een naam of een tekst te bedrukken op één van de gewenste artikelen dan kan dat. Tijdens het bestellen kunt u uw opdruk(ken) aangeven. Zo kunt u uw tekst in elk gewenste kleur en lettertype selecteren tijdens het bestellen.


- Uw foto op een tegeltje: Elk lettertype, kleur en grootte kan gemaakt worden op de gewenste artikelen. Na de bestelling ontvangt u van ons een digitale drukproef indien gewenst. Een foto kunnen wij ook bedrukken op de leuke tegeltjes, wij maken uw afbeelding helemaal op maat!


- Uw logo op een tegeltje: Uw bedrijfslogo of een ander logo kunnen wij bedrukken op producten, elke kleur kan namelijk één op één overgenomen worden om uiteindelijk hele mooie tegeltjes te kunnen bedrukken van de beste kwaliteit keramiek en drukwerk.